01 Lieverdeliefste – ik ben ik -kaarten (grote set)

“Wat je tegen jezelf zegt, bepaalt hoe je je voelt”
Louise Hay

Lieverdeliefste – ik ben ik – kaarten

De lieverdeliefste – ik ben ik – kaarten is een kaartenset met positieve gedachten voor kinderen. Deze positieve gedachten zijn zowel affirmaties als complimenten.

Het woord “affirmatie” komt vanuit het latijn en betekent “versterken” of “bekrachtigen”.
Een affirmatie is een korte zin die je tegen jezelf zegt. Als deze affirmaties positief zijn dan kunnen ze een versterkend effect hebben op ons zelfvertrouwen. Dat komt omdat onze hersenen geloven wat ze vaak horen. Zeg je dus vaak positieve dingen tegen jezelf dan voel je je waarschijnlijk prettiger.

Deze kaartenset kan je helpen met het formuleren van positieve gedachten.

Lieverdeliefste – ik ben ik – kaarten

De kaarten zijn ontstaan op basis van illustraties van totemdieren en abstracte achtergronden en is zo vormgegeven dat de uitspraken een positieve bijdrage kunnen leveren aan het basisgevoel er te mogen zijn.
In eerste instantie zijn de Lieverdeliefste – ik ben ik – kaarten bedoeld voor kinderen. Echter de vrolijke en vriendelijke, doch krachtige illustraties bevatten heldere, positieve uitspraken die eigenlijk voor iedereen geschikt zijn.

In deze kaartenset worden positieve affirmaties vanuit de ik-vorm gecombineerd met positieve uitspraken in de jij-vorm.
Er zijn steeds een “ik” en een “jij” kaart die bij elkaar passen.

Bijvoorbeeld: 
“Ik ben het waard om liefde te krijgen”
“jij bent om van te houden”

De kaarten die geschreven zijn vanuit de “jij-vorm” zijn ook gemakkelijk om te zetten naar de “ik-vorm”.
Zo zijn de kaarten op meerdere manieren te gebruiken.

De kaartenset:

  • 25 kaarten in de “ik-vorm”
  • 25 kaarten in de “jij-vorm”

De kaarten hebben een A6 formaat, zijn geprint op 350 grams karton, gerondhoekt en dubbelzijdig mat gelamineerd.
Ze zitten in een stevig doosje met deksel en hebben een ISBN nummer.

Lieverdeliefste – ik ben ik – kaarten


De kaartenset kost 27,95 en je bestelt twee sets voor 52,00. Wil je een bestelling doen, vul dan onderstaand formulier in en maak een keuze uit de producten. 

Je krijgt zo spoedig mogelijk een email van mij terug met de bevestiging van je bestelling. Ook lees je dan het totaalbedrag met de verzendkosten (4,50 brievenbus / 6,50 pakket NL / 12,50 Pakket Belgie)

Bestellen kan via dit formulier:

[wpforms id=”182″ title=”false” description=”false”]