01 Lieverdeliefste – ik ben ik -kaarten (grote set)

“Wat je tegen jezelf zegt, bepaalt hoe je je voelt”
Louise Hay

Lieverdeliefste – ik ben ik – kaarten
Lieverdeliefste – ik ben ik – kaarten

De lieverdeliefste – ik ben ik – kaarten is een kaartenset met positieve gedachten voor kinderen. Deze positieve gedachten zijn zowel affirmaties als complimenten.

Het woord “affirmatie” komt vanuit het latijn en betekent “versterken” of “bekrachtigen”.
Een affirmatie is een korte zin die je tegen jezelf zegt. Als deze affirmaties positief zijn dan kunnen ze een versterkend effect hebben op ons zelfvertrouwen. Dat komt omdat onze hersenen geloven wat ze vaak horen. Zeg je dus vaak positieve dingen tegen jezelf dan voel je je waarschijnlijk prettiger.

Deze kaartenset kan je helpen met het formuleren van positieve gedachten.

De kaarten zijn ontstaan op basis van illustraties van totemdieren en abstracte achtergronden en is zo vormgegeven dat de uitspraken een positieve bijdrage kunnen leveren aan het basisgevoel er te mogen zijn.
In eerste instantie zijn de Lieverdeliefste – ik ben ik – kaarten bedoeld voor kinderen. Echter de vrolijke en vriendelijke, doch krachtige illustraties bevatten heldere, positieve uitspraken die eigenlijk voor iedereen geschikt zijn.

In deze kaartenset worden positieve affirmaties vanuit de ik-vorm gecombineerd met positieve uitspraken in de jij-vorm.
Er zijn steeds een “ik” en een “jij” kaart die bij elkaar passen.

Bijvoorbeeld: 
“Ik ben het waard om liefde te krijgen”
“jij bent om van te houden”

De kaarten die geschreven zijn vanuit de “jij-vorm” zijn ook gemakkelijk om te zetten naar de “ik-vorm”.
Zo zijn de kaarten op meerdere manieren te gebruiken.

De kaartenset:

  • 25 kaarten in de “ik-vorm”
  • 25 kaarten in de “jij-vorm”

De kaarten hebben een A6 formaat, zijn geprint op 350 grams karton, gerondhoekt en dubbelzijdig mat gelamineerd.
Ze zitten in een stevig doosje met deksel en hebben een ISBN nummer.

Lieverdeliefste – ik ben ik – kaarten

Bij de set Kinder Affirmatie Kaarten ontwikkel ik tevens materialen die goed te gebruiken zijn waneer je met kinderen werkt. (als ouder, als leerkracht, als kindercoach …) Deze materialen zijn in eerste instantie gratis beschikbaar in een speciale facebook-groep (Lieverdeliefste – ik ben ik – kaarten) waar ik PDF kan delen. Gebruik je geen Facebook dan bedenken we uiteraard een andere oplossing hoe ik je de materialen toe kan sturen).

De kaartenset kost 26,95 en je bestelt twee sets voor 50,00

Wil je een bestelling doen, vul dan onderstaand formulier in en maak een keuze uit de producten. 
Je krijgt zo spoedig mogelijk een email van mij terug met de bevestiging van je bestelling.

Let op: ik wacht op een zending nieuwe doosjes. Helaas is er afgelopen week iets mis gegaan bij de verzending waardoor mijn order weer terug gestuurd is naar het bedrijf waar ik ze heb gekocht. Ik moet dus even geduldig wachten tot ze geleverd worden en hoop ze medio volgende week weer in huis het hebben. Je kunt dus wel bestellen maar het zal dus iets langer duren voordat ik je bestelling in orde kan maken. Ik  hoop de doosjes toch uiterlijk dinsdag 28 januari in huis te hebben (een week later dan gepland helaas).

Bestellen kan via dit formulier: