Lieverdeliefste – ik ben ik – kwartetspel

Spelen met positieve affirmaties en misschien wel tijdens het spelen een mooi gesprek over wat jou bezig houdt … Dat is wat het Lieverdeliefste – ik ben ik – kwartetspel jou geeft.

ik ben ik - kwartetspel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het lieverdeliefste – ik ben ik – kwartetspel is een prachtig spel wat je keer op keer kunt gebruiken omdat je het zelf uitprint. Dit maakt het spel geschikt voor thuis, voor in de klas, op de BSO, in de coach praktijk … Je print de kaartjes uit en plakt deze op een mooi kartonnetje. Ook voor een gelijk achterkantje is gezorgd.

Doordat je de kaarten kunt uitprinten is het ook mogelijk om een kaartje mee te geven aan een kind. Dit is natuurlijk heel fijn in de klas of in je coach praktijk. Het spel is dus niet alleen een gewoon spel maar je kunt het ook inzetten tijdens een (coachings)gesprek met een kind.

ik ben ik - kwartetspel

Je ontvangt het spel via een download-link die je per email krijgt.
Daarna zet je het bestand eenvoudig op je eigen computer om het vervolgens (voor eigen gebruik) uit te printen als je wilt.

ik ben ik - kwartetspel

De printable bevat spelkaarten van 12 dieren en kost 6,95 voor particulier gebruik en 12,95 voor professioneel gebruik (school, praktijk)

Wil je een bestelling doen, vul dan onderstaand formulier in en maak een keuze uit de producten.
Je krijgt zo spoedig mogelijk een email van mij terug met de bevestiging van je bestelling.

Bestellen kan via dit formulier:

[wpforms id=”182″ title=”false” description=”false”]