6 maanden tekentips en materialen over positieve gedachten bij kinderen

Door het contact tussen ziel en kunst beïnvloeden
en vervolmaken zij elkaar

 

 

Doe je mee met het 6 maanden inspiratie – traject?

Wat fijn! In 6 maanden gaan we aan de slag met tekentips en materialen die direct toepasbaar zijn in het werken met kinderen over positieve gedachten. De tekentips die ik je geef hebben altijd een raakvlak met jezelf. Dit gaat dus niet om in zes maanden leren tekenen maar om het samen maken van werkstukken die je door kunt geven aan kinderen. Werkstukken die over jou gaan en dus later ook over het kind waar jij mee werkt. Werkstukken waardoor je in gesprek gaat met jouw gevoel, jouw hart en met dat van de ander. Ook krijg je tijdens de zes maanden waarin wij samen werken een schat aan materialen die je direct thuis of in je werk met kinderen kunt gebruiken. Doordat we deze zes maanden samen in een groep werken (online) kunnen we ook nog eens ervaringen uitwisselen. Wat een fijn gevoel zal dat geven!

Lieverdeliefste - ik ben ik - meegeef kaartjes

Dit krijg je:

 • Iedere week een tekentip die praktisch uitvoerbaar is met kinderen
 • Iedere maand een printable met 30 kleine affirmatie – kaartjes in een ander thema (jij als deelnemer krijgt inspraak in de thema’s)
 • Iedere maand 1 printable. Soms heb je hierin inspraak.
 • Iedere maand 1 spel. Soms heb je hierin inspraak.
 • Iedere maand 8 afbeeldingen die je direct kunt gebruiken binnen jouw social media (voorbereid voor Facebook en Instagram).
 • Iedere maand een jij – boodschappen kalender die je ook mag weggeven.
 • Aan het eind van de looptijd het digitale prentenboekje “Kleine vos vindt een hartje”. Een boekje over een kleine vos die en hartje vindt zich afvraagt hoe hij het beste voor dit hartje kan zorgen. Kleine vos ontdekt in het boek dat hij het hartje wat hij vond eigenlijk al zijn hele leven bij zich droeg. 
 • Eenmalig voor de start 120 meegeef-kaartjes – professioneel gedrukt. Deze ontvang je per post. De kaartjes hebben het formaat van een visitekaartje en bevatten 12 verschillende ik en jij – boodschappen.
 • Een lekkere stoel in een besloten Facebook groep waarbinnen het doel is om juist elkaar te gaan inspireren met tips voor het gebruik van alle materialen in de praktijk (zowel thuis als professioneel)

 

 

Voor hoe lang verbind ik mij?

Je schrijft je in voor een half jaar. We beginnen op 1 mei 2020 met de eerste groep. In de zomer houden we in juli een zomerstop van een maand. Dit betekent concreet dat de mensen die zich per 1 mei inschrijven  gaan samenwerken van 1 mei tot en met 30 november 2020. December van dit jaar neem ik dan als uitloop maand en waarschijnlijk (ik kan het denk ik toch niet laten, voeg ik dan ook nog wel iets toe!). Schrijf je je later in dan start je per de 1e van de volgende maand. Ook dan verbinden we ons voor zes maanden. Je stroomt in de bestaande groep in en werkt mee met de tekentips. Dit kan gemakkelijk omdat ik iedere maand zorg voor een afgebakend programma. Evenals juli is ook december is hierbij een stop – maand die niet wordt meegeteld in jouw zes maanden.

Lieverdeliefste - ik ben ik - meegeef kaartjes

Dit ga ik investeren:

 • Je investeert tijd! Je verbindt je aan de tekentips en aan een rol als groepslid. Voor ons allemaal is het natuurlijk wel heel fijn als we elkaar leren kennen en elkaar vaker in de groep zullen zien! Iedereen doet dit op zijn eigen manier. Waar de een  vaker iets van zichzelf laat zien en reageert zal dit voor de ander misschien een drempel zijn. Dit is prima. De groep blijft bewust klein. Maximaal 35 mensen kunnen tegelijk deelnemen. Zo kunnen we elkaar wellicht beter leren kennen en dat is iets wat ik persoonlijk heel fijn zou vinden. Wil je liever niet in de groep maar persoonlijk met mij mailen, dat kan ook. 
 • Je investeert eenmalig 165,00 (ex BTW en inclusief de verzendkosten van het pakje wat je krijgt). Wil je niet in de groep maar individueel contact met mij dan betaal je 195,00 ex BTW.
 • Uiteraard maken we ook gebruik van verschillende teken en schilder materialen. Deze heb je al of schaf je nog aan. Het gaat bijvoorbeeld om verf, krijt, fineliners, stiften, een linosnede setje, potloden, papier, schildersdoek.
 • Aan de basis van dit traject staan mijn ik ben ik – kaarten. Het lijkt mij fijn om deze in huis te hebben als je meedoet maar het hoeft niet … Wel fijn om te weten is dat je bij bestelling van deze set in combinatie met dit traject geen verzendkosten betaalt.

Zo meld ik mij aan:

Bij vragen en om je aan te melden vul je gewoon even het volgende formulier in.
Ik neem dan contact met je op! Omdat ik niet met automatische antwoorden werk kan dit heel even duren.
Maar heb ik je email gezien dan doe ik mijn best om zo snel mogelijk contact met je op te nemen!