Een doosje klein en groot geluk ...


Het boekje "Het kleine, grote geluk van Kerstmis" (A5 Formaat, soft cover, geniet) is een prentenboekje waarin het Kerstverhaal op ontroerende wijze wordt verteld. Het boekje is zeer geschikt voor kinderen van 3 tot 8 jaar maar eigenlijk is het mooi ongeacht je leeftijd. Het verhaal is zo geschreven dat het voor iedereen prettig is om te lezen. Of je nu wel of niet gelovig bent ... het verhaal is voor iedereen mooi.

"doosje klein en groot geluk".
Dit mooie witte doosje met deksel bevat het boekje "Het kleine, grote geluk van Kerstmis", alle verhaalplaten die ook te gebruiken zijn als ansichtkaart (A5, 350 grams karton), een kleurplaat die ook te gebruiken is als ansichtkaart en een setje cadeaulabels voor een lief gebaar met kerstmis. Het geheel is echt een pakketje wat mooi te gebruiken in in de aanloop naar Kerstmis, zowel thuis, op school, de bso, de kinder-opvang.

Gebruik het voor jezelf of geef het weg als ontroerend cadeau.
Het "doosje klein en groot geluk"  maakt het boekje wat van zichzelf al bijzonder is helemaal erg speciaal. 
Een lief doosje om ieder jaar weer met Kerstmis erbij te pakken om samen van te genieten.

De eerste 25 bestellingen krijgen bij dit doosje klein en groot geluk nog een hele mooie "geluksverrassing" toegestuurd. Dit kan een boekje zijn waarmee een kind het geluk in zichzelf kan ontdekken, een houten kaartenhouder om de verhaalplaten in te zetten of misschien zelfs wel beide *.

Let op: De kleuren van het geheel zijn echt ontzettend mooi en helder. Ze zijn zoals de eerste afbeeldingen of misschien zelfs mooier! Op de foto's van het echte product komen ze niet helemaal uit de verf helaas. Ik ga natuurlijk mijn best doen om de kleuren wel goed uit te laten komen bij alle productfoto's.

Of ...

Of kies voor het Basisschool-Pakket*

Lees dit speciale kerstverhaal met je hele klas.
Speciaal voor basisscholen is dit pakket:

- 25 boekjes (A5, soft-cover, geniet) (extra boekjes kosten € 5,00 per stuk) waarvan 1 boekje in het "doosje klein en groot geluk" zit.
- digitaal prentenboek 
- digitale kerstkaart (prent uit het boek) met een eigen wens (desgewenst kan deze 
   kaart ook gedrukt worden (meerprijs)
- Lespakket voor groep 1/2 (3)

* De keuze voor de geluksverrassing ligt bij Lieverdeliefste!
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 17,95 *
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 3,95 

Relevante producten