Je bent jarig en je houdt van tekenen en knutselen. Papa en mama willen graag een thuisfeestje geven maar willen ook wat hulp. Dan ben je bij Lieverdeliefste helemaal goed. Ik (Karien) ben namelijk tekenleerkracht en basisschoolleerkracht en ik houd van feestjes!

De kinderfeestjes van Lieverdeliefste zijn geschikt voor kinderen in de basisschool-leeftijd. Bij ieder kinderfeestje staat een leeftijdsindicatie vermeld maar aanpassen is altijd mogelijk. Een ding staat centraal ... Een feestje van Lieverdeliefste is een kunstfeestje waarbij de deelnemers hun fantasie, creativiteit en verwondering de vrije loop kunnen laten.

Ik zorg voor alle materialen en breng deze mee. De prjzen zijn inclusief materiaalkosten. Zelf zorg je voor de locatie en de rest van het feestje. Zo neem ik je dus op een mooie manier de hoofdactiviteit uit handen en gaan de deelnemers met een creatief zelfgemaakt product naar huis. De duur van dit workshop / kinderfeestje is ongeveer twee uur. 

Op de kalender kun je zien wanneer ik ruimte heb voor een feestje. Wil jij je feestje liever op een ander moment vieren dan overleggen we even. Als ik dan namelijk mijn twee feestbeesten mee mag nemen dan heb ik heel veel extra ruimte om te komen.Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

Kinderkunst-feestje "Mijn eigen InJeKracht-Kaart"

Een kinderfeestje / workshop waarbij kinderen hun eigen inspiratiekaart maken nav de inspiratiekaarten van Lieverdeliefste en totemdieren.

105,00*

visibility

Kinderkunst-feestje "Olifant op de Maan"

Een kinderfeestje / workshop waarbij kinderen tekenen en schilderen over vriendschap nav een verhaal wat geschreven en getekend is door...

105,00*

visibility

Sinterklaas Printables

Superleuke Sinterklaas-Printables voor kinderen in de basisschoolleeftijd. De printables zijn voornamelijk gericht op kinderen van groep...

5,12*

Enne ... 

Juffen en Meesters ...

Deze Kinderfeestjes kunnen ook enorm goed omgebouwd worden tot een workshop in jouw groep !

Leuk juffen en meester - dag op met een workshop van Lieverdeliefste! 
Succes verzekerd!
 


Lieverdeliefste houdt heel erg van koekies ... het Lieverdeliefste 'chocolade-koekies" ... Lust je er ook een paar?