Kinderkunst-feestje "Mijn eigen INJeKracht-Kaart"

Aantal kinderen:
maximaal 6 (voor grotere groepen overleggen we even)
Leeftijd: 5 - 12 jaar
Duur: 2 uur (ik kijk niet op de minuut, dus als er nog iets afgemaakt moet worden dan kan dat!)
Interesse: Tekenen en Schilderen / Mindfullnes / Fantasie / Zelfontwikkeling
Materialen: Potloden, aquarel en fineliner, letterstempels 
Locatie: Bij jou thuis of op een eigen locatie.

Inhoud:

Ik laat de inspiratiekaarten van Lieverdeliefste zien en vertel iets over affirmaties en totemdieren.
Als je hier klikt dan kun je mijn blog lezen over affirmaties en als je hier klikt dan lees je mijn blog over symbolische betekenissen in een tekening. In een kort gesprekje praten we over waar de kinderen goed in zijn of waar ze zich nog in zouden willen ontwikkelen. 
Natuurlijk is het mooi als dit gesprekje ook al vooraf met jullie als ouders of als leerkracht is gevoerd. Zelf vind ik het ook heel mooi als de ouders of de leerkracht met deze workshop meedoen. Zo laat je aan de kinderen zien dat je als mens / ouder / leerkracht altijd in ontwikkeling bent. Ik breng een lijst mee met positieve affirmaties maar waarschijnlijk kunnen de kinderen heel goed iets voor zichzelf bedenken.

Wanneer we aan de slag gaan met het tekenen van onze eigen InJeKracht-Kaart dan kiezen de kinderen een dier waartoe ze zich aangetrokken voelen. We zoeken de betekenis van dat dier op en als dan blijkt dat ook de symbolische betekenis bij hem of haar past dan kan de tekening gemaakt worden. Voor sommige kinderen is alleen het tekenen voldoende en andere kinderen zullen of de symbolische betekenissen en of eigen affirmaties erbij willen schrijven of stempelen. Niets moet en alles mag, het is tenslotte jouw InJeKracht-Kaart die je maakt. We werken op formaat 21 x 30. Voor alle deelnemers breng ik een schilderij-lijst mee.

Eerst kunnen de kinderen hun dier schetsen zoals zij het graag willen zien. Vervolgens kleuren ze het dier in en trekken de lijnen met de fineliner. Als de illustratie klaar is dan kan erbij gestempeld en geschreven worden.

optioneel:
De illustraties van de kinderen kunnen na de workshop door mij omgezet worden in een echte InJeKracht-Kaart van Lieverdeliefste. Hiervoor teken ik de afbeelding van het kind na in mijn digitale tekenprogramma en plaats ik de uitspraken of affirmaties van het kind erbij of vul deze zelf in. Alleen een illustratie kan natuurlijk ook. Deze illustratie krijg je ingelijst per post toegestuurd (of ik kom hem brengen) en krijgt een plekje in de INJeKracht-Galerie op de website van Lieverdeliefste. Wordt de poster nogmaals door iemand anders besteld dan krijg jij van mij de helft van de winst (die neerkomt op ongeveer € 5 euro per besteling). Leuk voor in je spaarpot. De kosten voor deze door mij uitgewerkte InJeKracht-Illustratie bedragen € 65,00 per illustratie.

De prijs voor het kinderfeestje is voor maximaal 6 deelnemers. Ik kies bewust voor een kleine groep vanwege de intimiteit van de opdracht. De prijs is meer gebaseerd op mijn tijdsinvestering en minder op het aantal deelnemers. Daarom kan het bedrag niet verlaagd worden bij minder deelnemers.Twee begeleiders van de workshop mogen natuurlijk gewoon meedoen en kunnen hun schilderijlijst eventueel nog aanschaffen voor € 5,00 per lijst.  De prijs is inclusief materialen en inclusief BTW. Reiskosten binnen een straal van 10 km rond Zevenaar zijn ook inbegrepen. Daarna bedragen de reiskosten 55 cent per kilometer. Voor schoolklassen geldt een speciaal tarief. Neem contact met mij op voor een offerte.

Wat moet je doen om dit feestje te reserveren ?

Je legt dit product in het winkelmandje en je kiest voor de betaaloptie vooraf overmaken.
Als de bestelling bij mij binnen komt neem ik contact met jullie op om een datum en tijd te reserveren.
Natuurlijk kun je alvast een voorkeursdatum doorgeven.
Mijn opties staan op de kalender.
Wanneer we telefonisch of via de email overlegd hebben dan vraag ik je om het bedrag vooraf over te maken zodat de reservering definitief wordt.

Voor scholen geldt dat ik deze workshop bij jullie kan doen op maandag en dinsdag ochtend.
De middagen gaan in overleg en ook daar zijn mogelijkheden!

Deze workshop is ook te boeken met minder deelnemers. Heel mooi om bijvoorbeeld als gezin te doen. Ik kan jullie illustraties dan eventueel samenvoegen tot een groot schilderij. Deze workshop is ook mooi voor een babyshower, een vrijgezellenfeest of een teamactiviteit. Neem ook hiervoor even contact met mij op zodat ik je een op maat gemaakt prijsvoorstel kan doen. 
Foto('s):
Opties:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 105,00 *
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 0,00