Je wilt graag tekenen maar je moet toch een drempel over, je mist de materialen of je vindt het niet prettig om hiervoor ergens naar toe te gaan ? Je tekent voor de gezelligheid en vindt het leuk om met vriendinnen creatief aan de slag te gaan. Je hebt niet zozeer behoefte aan een opdracht (mag wel) en vindt het fijn dat er wel iemand is die je eventueel kan helpen? Dan is deze workshop echt iets voor jou.

Eigenlijk is het geen workshop maar gewoon een manier om weer eens met verschillende teken en schilderaterialen in aanraking te komen. Gewoon een gezellig samenzijn met vriend(innen) waarbij je ook nog eens creatief bezig bent.

Er is geen opdracht (tenzij je dat wilt) maar je gaat gewoon zelf aan de slag met de materialen die ik meebreng. Je kunt een stempel maken, met linosnede-materiaal werken, een oliepastel schilderij maken of een tekening met fineliner en aquarelpotloden of brush-stiften. ook breng ik kleurpotloden mee en op aanvraag schildersdoek met acrylverf.

Jij zorgt voor koffie, wat lekkers en gezellige mede-tekenaars, ik zorg voor de tekenmaterialen. Natuurlijk breng ik ook mijn kaarten mee voor de mensen die hier interesse in hebben. Jij als gastvrouw / heer krijgt zelfs een envelopje met kaarten cadeau als dank voor de gastvrijheid.

Ik kom rond 19.00 bij jou met de spullen en pak tussen 21.30 en 22.00 weer in. Liever op een ochtend of een middag ? Natuurlijk! Gezellig! stuur me even en email om te plannen.

De prijs voor de workshop is voor groepen tot 6 personen en binnen een straal van ongeveer 15 km rond Zevenaar. Woon je verder weg ? Geen probleem, dan overleggen we even over de reiskosten. Willen er meer mensen meedoen ? Ook geen probleem natuurlijk zolang jouw tafel groot genoeg is. Geef dit gewoon even aan bij je bestelling. Iedere extra persoon kost €10,00.

De betaling gaat overigens vooraf, maar moet je door omstandigheden annuleren dan krijg je tot een week vooraf het gehele bedrag terug en vanaf een week tot 48 uur vooraf 75%. Annuleer je binnen 48 uur voor aanvang dan overleggen we natuurlijk eerst maar ben je in principe wel het hele bedrag aan mij verschuldigd.

Ik heb er nu al zin in! Jij ook?

Trouwens ...
Deze workshop kan ook heel goed op een ochtend of middag voor kinderen want hoe fijn is het voor kinderen om te experimenteren met tekenmateriaal. Ik breng dan nog wat extra verwondering in met knikkers, dozen en een slacentrifuge ... ja inderdaad! Daar raak je nieuwschierig van!
Foto('s):
Opties:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 75,00 *
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 0,00 

Relevante producten