KUNSTLES "VRIENDJES"
KINDERBOEKENWEEK 2018

Mijn eerste prentenboek ging over vriendschap ... De vriendschap tussen een olifant en een maan ...

Bij dit verhaal (de originele illustraties heb ik nog en breng ik mee) heb ik een kunstles gemaakt voor de kinderboekenweek!

Een lieve, leuke les voor de groepen 1 tm 3 van de basisschool waarbij de kinderen ervaren wat vriendschap is en dat je niet hetzelfde hoeft te zijn om vriendschap voor iemand te voelen.

In deze les lees ik mijn verhaal voor (en laat ik desgewenst nog wat meer zien van mijn Prentenboek-illustraties). Daarna maak ik samen met de kinderen (dit kan ook een groepje kinderen zijn) een soortgelijk verhaal. De kinderen maken een tekening van de verhaalfiguren. Deze tover ik thuis, achter mijn computer om tot een heus digitaal prentenboek, hier en daar wat aangevuld met een illustratie van mijn hand.

Per groep ben ik ongeveer 1 tot anderhalf uur met de kinderen aan het werk. Mijn investering om het digitale boek te maken is per groep ook ongeveer 1,5 tot 2 uur. Geschikte data om deze lessen te plannen zijn 1, 2, 8 en 9 oktober van 09.00 - 13.30 uur. Ik kan naar je toe komen als je school in de omgeving van Zevenaar staat.

Heb je interesse ? Stuur dan even een mail voor overleg.
De genoemde basisprijs is per groep.
Tekenmaterialen (kleurpotlood en stift), zwart voor het maken van de tekening worden verzorgd door de school.

Wil je het verhaal alvast horen en zien ? 
Klik dan hier:
https://www.youtube.com/watch?v=lRSYzhCMv2Y&feature=youtu.be

Opties:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 125,00 *
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 0,00