Ontwerp voor jullie geboortekaartje, zwangerschapsaankondiging, baby-shower of kraamfeest. Het ontwerp is in eerste instantie voor jullie maar wordt daarna ook opgenomen in de collectie van Lieverdeliefste.

Dat betekent dat ik in samenwerking met jullie een prachtig ontwerp maak wat bij jullie past. Wanneer we allemaal tevreden zijn, worden de kaarten gedrukt bij een professionele drukker en krijg je deze thuis gestuurd. Hierna neem ik het ontwerp eventueel ook op in mijn collectie.*

Welke soort kaartjes maak ik?

Een geboortekaartje maak ik helemaal voor jullie op maat. Echter mijn geboortkaartjes zijn illustratief en meestal kleurrijk. Als je op mijn website rondkijkt dan zie je de stijl van Lieverdeliefste. Spreekt deze stijl je aan dan ben je bij mij aan het juiste adres en kan ik voor je aan de slag. Ik houd van het maken van alle geboortekaartjes en helemaal speciaal vind ik het om voor jullie een kaartje te ontwerpen met wat extra lagen gevoel en betekenis. Zo geef je je kindje nog iets extra's mee bij de geboorte. Over deze kaartjes kun je het beste meer lezen in mijn blog


Hoe gaat dit in zijn werk?

Je neemt contact met mij op door het product in je winkelwagen te doen. Natuurlijk mag je mij ook een mail sturen of bellen voor overleg.
We bespreken jullie wensen (wat moet er op de afbeelding, welke tekenstijl (binnen mijn mogelijkheden) vinden jullie mooi, welk formaat moet het kaartje hebben, enkele of dubbele kaart, jullie wensen voor de tekstopmaak met al dan niet nog een afbeelding.
Als ik een beeld heb van jullie wensen maak ik de eerste schetsen. We hebben contact via de email waarin ik jullie steeds op de hoogte houd van de vorderingen van het ontwerp. Zijn we allemaal tevreden dan kunnen we een proefdruk bestellen. Na uiteindelijke goedkeuring van het ontwerp zet ik de bestanden klaar om te bestellen als de baby geboren wordt. De drukker waarmee ik werk levert gewoonlijk binnen twee werkdagen. Ik kan de kaarten direct naar jullie adres laten versturen. Enveloppen kunnen eerster aangeleverd worden naturlijk. Uiteraard is het ook mogelijk om iets moois te doen met de envelop, de postzegel of een sluitzegen. Ook dat kan in overleg.

Wat krijg je voor de genoemde prijs:

  • Een ontwerp op maat (illustratie en tekstvormgeving)
  • 10 keer het aanbrengen van een wijziging in het ontwerpproces.
Welke kosten komen er voor jullie naast het ontwerp nog bij:
  • Ik verzorg de aankoop en het versturen van de enveloppen (50 cent per envelop)
  • Desgewenst confetti voor in de enveloppen (25 cent per envelop)
  • Ik verzorg de contacten met de drukker en doe je vooraf prijsopgave wat het gewenste aantal kaartjes kost.
  • Een proefduk (reken op ongeveer 15 euro)
Wanneer betaal je:

Je betaalt nu de prijs voor het ontwerp en bij goedkeuring betaal je de prijs voor de eventuele proefdruk, de enveloppen, de confetti en het aantal gewenste kaartjes en de eventuele kosten voor het ontwerpen van enveloppen, sluitzegel en postzegel. 

* Bij heel specifieke wensen voor jullie ontwerp behoudt Lieverdeliefste zich het recht voor om jullie een uniek eigen ontwerp aan te bieden tegen een meerprijs. Dit in het geval waarbij jullie wensen zo specifiek zijn dat ik het ontwerp niet in mijn collectie op kan neme voor verder gebruik door anderen. Willen jullie dit dan niet, dan krijg je uiteraard het betaalde bedrag retour. Natuurlijk kunnen we voordat je de bestelling doet ook eerst even overleggen. Stuur gerust een berichtje of bel mij.
 

Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 145,00 *
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 0,00 

Je bestelling wordt verstuurd op dinsdag of vrijdag. Ik streef ernaar om je bestelling binnen 5 werkdagen te versturen.

in overleg