Lieverdeliefste ontwerpt je logo, mascotte of je gehele huisstijl met een illustratief karakter.
Je krijgt het logo toegestuurd in 3 bestandsformaten: PDF, JPG en PNG.
Desgewenst kunnen we je logo ook nog in andere bestandsformaten omzetten.

Hoe gaat de ontwerpfase in zijn werk:

Je bestelt dit product of neemt eerst via de email of telefonisch contact met mij op.
Je geeft je verwachtingen over het logo en de mascotte aan (kleur, formaat, onderwerp) en je levert mij de eventuele tekst aan.

Ik maak een gratis proefschets om te kijken of ik het logo of de mascotte ongeveer naar jouw verwachtingen kan ontwerpen.
Komt mijn schets helemaal niet overeen met jouw verwachtingen dan kun je in deze fase van het proces aangeven dat je niet verder wilt met Lieverdeliefste. Heb je via plaatsing van dit product al betaald, dan krijg je het gehele bedrag retour. Zitten we wel op een lijn dan ga ik verder met het bestaande ontwerp of maak er desgewenst nog twee andere schetsen bij. Een van deze ontwerpen wordt je uiteindelijke logo.

Ik werk of met vectortekening of ik teken je logo met de hand en scan de tekening in. Wil je er in dit laatste geval wel een vector-bestand van gemaakt hebben dan kunnen we kijken of we de tekening kunnen omzetten.

Ben je helemaal tevreden over je logo of mascotte  dan krijg je de bestanden toegestuurd via de email.
Uiteraard heb jij de rechten over je logo. In overleg plaatsen we jouw logo wel op mijn social media-kanalen en op mijn website, maar dan uiteraard met vermelding van jouw bedrijf of organisatie, met een link.

Wat gebeurt er als je in de tweede fase toch niet tevreden bent?
Natuurlijk doe ik mijn uiterste best om jouw allermooiste logo of mascotte te ontwerpen. Komen we er in deze tweede fase echt niet samen uit (wat ik niet verwacht, maar je weet natuurlijk maar nooit), dan betaal je de helft van het bedrag om tegemoet te komen aan mijn tijdsinvestering. 

Ben je wel heel tevreden en wil je je huisstijl laten maken met jouw logo? bijvoorbeeld visitekaartjes, briefpapier, sluitzegels etc. Dan bepalen we de prijs even in overleg.

 
Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 185,00 *
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 0,00 

Je bestelling wordt verstuurd op dinsdag of vrijdag. Ik streef ernaar om je bestelling binnen 5 werkdagen te versturen.

in overleg