Stel, je bent ondernemer en druk met je social media ... en stel, je vindt mijn illustraties leuk om eens een bericht bij te plaatsen. Dan koop je bij mij een illustratie-strippenkaart voor je social media! Je krijgt dan de mogelijkheid om 10 afbeeldingen uit te kiezen. Als je wilt weten waaruit je kunt kiezen dan kijk je het beste even op mijn instagram account. Er komt op deze website natuurlijk nog een volledige portfolio.

De afbeeldingen die op instagram ziet zijn bijna allemaal beschikbaar, uitgezonderd de afbeeldingen die expliciet al in opdracht voor iemand anders zijn gemaakt natuurlijk. Ik behoud mij overigens het recht voor om bepaalde afbeeldingen niet te laten meedoen, maar hier kun je voor aankoop van de strippenkaart naar vragen. Bij bestelling krijg je de plaatjes in je digitale brievenbus in maximaal JPG formaat. Ik haal mijn watermerk eraf maar zet wel mijn logo erop want zo wordt het een wini-win situatie. Jij betaalt niet teveel en ik kan mijn naam nog wat meer zichtbaar maken via jou. Ik doe mijn best om ervoor te zorgen dat jij mijn illustratie zo snel mogelijk in huis hebt maar het beste reken je op 3-5 werkdagen al is mijn streven om dit veel sneller te doen.

Top idee toch?

Hoe gaat het in zijn werk:
  •  Jij bestelt en betaalt dit product. De strippenkaart is vanaf de dag dat je betaald hebt 1 jaar geldig.
  • Jij kiest de afbeeldingen die je wilt gebruiken. Ik voorzie deze van mijn logo en stuur  jou de afbeeldingen per-email toe.
  • Je krijgt de afbeelding in JPG formaat in de maxmale kwaliteit. 
  • Omdat ik mij voor kan stellen dat je sommige afbeeldingen graag met doorzichtige achtergrond wilt hebben kan ik dit voor je regelen. Je krijgt dan de gewenste afbeelding tegen meerprijs ook in PNG.
  • Tekst erbij, eraf of wijzigen? Dat kun je bijkopen voor 15,00 voor 10 wijzigingen. Uiteraard lever je zelf de tekst aan en zo maak je je afbeelding uniek voor jou.
  • Ik doe mijn best om ervoor te zorgen dat jij mijn illustratie zo snel mogelijk in huis hebt maar het beste reken je op 3-5 werkdagen al is mijn streven om dit veel sneller te doen.
  • Ik houd bij hoeveel afbeeldingen je nog tegoed hebt en schrijf dit ook iedere keer in de email wanneer je een nieuwe illustratie kiest, je hoeft dus niet alle afbeeldingen tegelijk te selecteren.
  • Jij deelt bij het begin van het gebruik 1x dat je de strippenkaart bij Lieverdeliefste hebt aangeschaft. Hierbij vermeld je ook mijn website. Ik deel ditzelfde op mijn social-media kanalen en vermeld daarbij ook jouw website.
  • De strippenkaart is puur bedoeld voor het delen op social media en in je nieuwsbrief. Al het ander gebruik van mijn afbeeldingen is niet toegestaan.
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 15,00 *
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 0,00