Een vriendenboekje voor de kleinsten.

Met dit unieke vriendenboekje voor kinderen die nog niet of net kunnen lezen en schrijven kunnen ook zij lekker zelf uit de voeten.
Loop jij er ook tegenaan dat de meeste vriendenboekjes ingevuld moeten worden door de volwassene en vind je het ook zo jammer dat dit dan niet kind-eigen is?

Met het vriendenboekje van Lieverdeliefste kan het kind grotendeels zelf aan de slag en ben jij als volwassene misschien nodig om te helpen (je kunt bijvoorbeeld de vrage voorlezen of tekst voorschrijven) maar het kind kan echt heel veel zelf en dat is goed voor zijn of haar zelfvertrouwen, gevoel van autonomie en motivatie. Het invullen van het vriendenblad is gewoon heel erg leuk om te doen!

Omdat het een printable is kunnen de bladen losbladig worden meegegeven en kan je kind ok uitkiezen wie op welk blad mag werken.
print de bladen uit (zoveel als je nodig hebt). Snijd of knip zo nodig de randjes even bij en stop ze in een snelhechter of in een multomap. Voeg op deze manier zoveel pagina's toe als je wilt ... je boekje is nooit vol!

Dit vriendenboekje is ook geschikt voor op scholen. denk bijvoorbeeld aan het begin van het schooljaar. Laat alle kinderen een blad invullen en leg het boekje het hele jaar in je leeshoek. Geef het cadeau aan de juf aan het einde van het jaar of aan die stagiaire die afscheid neemt. Voor de prijs hoef je het niet te laten!

Na betaling krijg je een downloadlink in je email. Hiermee kun je bnnen 6 maanden het vriendenboekje 2x downloaden.

Het boekje is voor prive gebruik. Ik ga er daarom vanuit dat je de bestanden niet aan derden doorgeeft.
 
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 2,95 *
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 0,00 

Je bestelling wordt verstuurd op dinsdag of vrijdag. Ik streef ernaar om je bestelling binnen 5 werkdagen te versturen.

Na betaling ontvang je zsm een download-link.