Kom jij bij mij in de tuin een mooie stempel maken ?
We doen dit op vrijdag 13 juli 2018, vrijdag 10 augustus 2018 of woensdag 15 augustus 2018. De Locatie is mijn tuin in Elten (net over de grens bij Zevenaar)

Ik heb een grote tafel en en parasol en ik trakteer je op een stuk zelfgebakken taart die naast lekker ook nog eens vrij verantwoord is!

Ik vind het best spannend hoor bij mij in de tuin ... Maar als jij een beetje door een huis in matige verbouwing heen kunt kijken dan ben je van harte welkom. (overigens kan deze workshop ook voor kinderen vanaf 7 jaar (of de leeftijd waarop jij als ouder vindt dat ze een guts kunnen hanteren) en als jij zelf wilt komen en je kind tot 7 jaar wilt meebrengen om te komen spelen dan kan dit tegen een kleine meerprijs ook. (grote tuin met klimtoestel en trampoline).

Wat gaan we doen ...

Je maakt een stempel van je totemdier eventueel met achtergrond. Dit doe je via de hoogdruk techniek. Of je maakt een linosnede of je bewerkt een gum die je stempelt.

Als je mij van te voren jouw totemdier doorgeeft dan zoek ik informatie over dit dier voor je op. Met letterstempels stempel jij bij de linosnede een of meerdere korte affirmaties.

Zo maak je jouw eigen InJeKracht-Kunstwerk.

We werken op aquarelpapier. Als het papier op tijd droog is kun je namelijk de illustratie nog inkleuren met aquarel-potloden.

Ben jij na 3 uur nog niet helemaal klaar dan mag je eventueel de mesjes lenen of ik maak het werk (kleine meerprijs)voor je af.

De workshop gaat door bij minimaal 3 inschrijvingen en zit vol bij 6 personen. (geef bij bestelling even aan voor welke datum je wilt reserveren).

En wat koste het ?

De prijs van deze creatieve middag is € 33,95 per persoon. Dat is inclusief materialen, koffie of thee met een stuk taart , gemengde noten en wat rauwkost en onbeperkt lekker water met limoen.

Als je je kind meebrengt om te spelen dan kost dit € 5,00 om ook hem of haar van een hapje en een drankje te voorzien. (Uiteraard ben je er zelf verantwoordelijk voor dat je dan gewoon lekker kunt werken).

Hoe gaat de betaling ?

Je reserveert dit evenement via een PB of via mijn website. je krijgt de factuur en die betaal je minimaal 7 dagen voor aanvang van de workshop. Kun je onverhoopt niet komen dan krijg je je geld terug tot 48 uur voor aanvang.
Foto('s):
Opties:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 33,95 *
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 3,95