Gratis Affirmatie Kalender
Gratis Download,  Kalenders

Gratis Affirmatie Kalender Maart 2023

Start je dag positief met een positieve affirmatie. Download deze affirmatiekalender via de link en print hem uit. De kalender verschijnt in delen. Het is dus handig om steeds even te kijken of het nieuwe kalenderblad al online staat.

 

Tip voor gebruik: Start de dag met de betreffende positieve affirmatie. Spreek deze hardop of in gedachten uit. Herhaal dit gedurende de dag meerdere malen. Schrijf s’avonds in een journal drie dingen die je naar aanleiding van deze affirmatie bent tegengekomen en waar je dankbaar voor bent. Heb je niets ervaren nav de affirmatie? Ook helemaal goed natuurlijk. Schrijf dan gewoon drie dingen op waar jij op deze dag dankbaar voor was.

 

Wil je het PNG bestand delen op je socials? Daar zou ik heel blij mee zijn. Als jij mijn berichten deelt leren meer mensen mijn materialen kennen en dat vind ik heel erg fijn. Iedereen kan via deze weg mijn gratis downloads ontvangen dus ken je iemand die ook gelukkig wordt van een affirmatie – kalender? Deel de link dan vooral!

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.