Affirmatie kalender
Gratis Download

Gratis Affirmatie Kalender Oktober 2022

Download hier de nieuwste affirmatie – kalender van Lieverdeliefste.

Het idee achter deze affirmatie-kalender is lichtheid en positieve gedachten over jezelf en over wat jij in je hebt om jouw realiteit te leven en de onvloed die jouw gedachten kunnen hebben op die realiteit. Soms kun je namelijk niet de omstandigheden veranderen maar wel hoe je met deze omstandigheden omgaat.

 Hang de kalender dus thuis op, in je klas, in je praktijk en geef hem vooral ook weg. Deze keer ontvang je als verrassing de kalender in PDF en in PNG formaat. De eerste is heel geschikt voor afdrukken en de tweede om te tonen op schermen. 

Ik zou het waarderen als je de PNG versie wilt delen op je socials mocht je er zelf ook gebruik van gaan maken. Ik deel hem ook op die van mij, dus deel je die berichten dan maak je me ook al erg blij. Hier kun je mij vinden: LinkedInFacebook en Instagram​.

Vandaag krijg je dus beide versies van mij. Normaal gezien deel in De PNG bestanden ieder maand in mijn Hartekrachten mail. Wil je dus iedere maand de kalender ontvangen in schermformaat klik dan hier om je in de schrijven voor mijn emails.

Wil je de kalender iedere maand in PDF ontvangen? Weet dan dat deze onderdeel in van het Lieverdeliefste Printable Abonnement. Naast heel veel andere printables ontvang je daar dus iedere maand een nieuwe kalender.

Gewoon naar de kalender?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.