ik ben ik – inspiratie – 10 daagse

Welkom bij de ik ben ik – inspiratie – 10 daagse!

“Kerst editie”

Van 16 november tot en met 27 november 2020

 

Lieverdeliefste inspiratie 10 - daagse

 

Dat jij deze pagina bezoekt betekent waarschijnlijk dat je interesse hebt in het werken met positieve gedachten voor kinderen. Misschien wil je als ouder meer geïnspireerd worden, als leerkracht, als coach … Dat kan allemaal! Mijn naam is Karien Kupers en ik ben illustrator van Lieverdeliefste. Mijn missie als illustrator is het maken van producten die kinderen kunnen helpen om liefdevol en positief over zichzelf te kunnen denken. Dat kinderen (van alle leeftijden) mogen beseffen dat ze goed zijn zoals ze zijn! Zijn deze gedachten voor jou herkenbaar? Dan ben je dus echt op de juiste plek terecht gekomen.

 

Lieverdeliefste inspiratie 10 - daagse

.

ik ben ik – inspiratie – 10 daagse

.

Als we vinden dat kinderen het positieve gevoel over zichzelf mogen houden dat ze bij hun geboorte al meekrijgen, dan hebben wij als opvoeders een belangrijke taak. Er zijn vele websites en boeken te vinden waar je over dit onderwerp kunt lezen. Jij bent bij mij terecht gekomen omdat je praktische tips wilt krijgen. Je bent hier omdat je op een fijne, laagdrempelige manier samen met je kind, samen met je leerlingen, samen met je coachee stil wilt staan bij de kracht van positieve gedachten. Hierbij wil je graag gebruik maken van mooie materialen die je later ook nog eens kunt gebruiken en ga je ook graag wat meer kunstzinnig aan de slag. Klopt dit? Dan ben je hier op de juiste plek! Tijdens de ik ben ik – inspiratie – 10 daagse krijg je van mij handvatten en materialen om samen aan de slag te gaan. Waarschijnlijk leer je jezelf en de kind(eren) waar je mee werkt beter kennen en hoop ik dat jullie na de 10 daagse nog meer bewust positieve gedachten in jullie leven brengen.

.

Lieverdeliefste inspiratie 10 - daagse

.

Wat krijg ik tijdens de ik ben ik – inspiratie – 10 daagse?

.

Je krijgt van mij meerdere sets printables. Deze krijg je toegestuurd per-email. Dit zijn digitale boekjes met bladen die je kunt uitprinten. Deze printables zijn voor kinderen van verschillende leeftijden geschikt. Je krijgt alle printables tegelijk in je digitale brievenbus en tijdens de 10 daagse licht ik steeds een blad toe of stel dit centraal in de ik ben ik – inspiratie – 10 daagse Facebook Groep. In de groep krijg je ook iedere dag een positieve ik- en jij- boodschap en praten we over datgene wat die dag centraal staat. Per mail krijg je iedere dag een mooie kunstzinnige opdracht  toegestuurd. het gaat dus echt om leuke, mooie, praktische informatie die je krijgt en jij bepaalt zelf wanneer je de printables inzet. ook krijgt iedereen die meedoet een echt kaartje op zijn of haar deurmat! gewoon omdat het leuk is om ergens tijdens de 10 – daagse verrast te worden met echte post! In deze speciale Kerst Editie van de 10 daagse werken we eerst 2 dagen met het thema Sinterklaas en vervolgens nog 8 dagen met het thema Kerstmis. Ik ga je laten zien dat je ook binnen deze thema’s heel mooi kunt werken met positieve gedachten. na deelname kun je de tekentips en materialen thuis inzetten, in je klas en in je praktijk. 

.

 

Wat krijg ik dus precies als ik meedoe?

.

  • 5  uitgebreide printables die kunnen bijdragen aan positieve gedachten voor kinderen. 
   • 1 printable met ik- en jij – boodschappen.
   • 1 aftelkalender voor sinterklaas met voor iedere dag een positieve boodschap.
   • 1 gezelschapsspel rondom thema positieve gedachten en Kerstmis
   • (deze bedenk ik nog)
   • (deze bedenk ik ook nog)
  • 2 bonus printables:
   • Een pakket rondom Sinterklaas met oa verlanglijstje, verhaaltje voor beginnende lezers, memoryspel en meer …
   • Een volledig thema-pakket in te zetten in de groepen 1/2 (en 3) van de basisschool (dit krijg je als je ook het boekje aanschaft)
  • Tips om te tekenen over positieve gedachten.
  • De kans om een Lieverdeliefste – ik ben ik – pakket (grote set ik ben ik – kaarten , 12 A5 kaarten en 5 posters) te winnen.
  • Tegen meerprijs een papieren prentenboekje van het kerstverhaal (dit krijg je thuisgetuurd voordat we beginnen).
 • En misschien nog wel meer …

.

.

Wat kost het?

.

Je kunt je opgeven voor de ik ben ik – inspiratie – 10 daagse voor het bedrag van 25,00 euro met alleen de printabels. Hiervoor krijg je dus een verrassingspakket aan materialen en tekentips. Al die materialen die jij nog jarenlang kunt gebruiken. De downloadbare materialen die je krijgt zijn eigenlijk al  meer dan  50,00 waard!

Wil je ook het prentenboek “Het kleine, grote geluk van Kerstmis” erbij bestellen dan betalen de eerste 30 deelnemers 35,00 inclusief het boekje (ex verzendkosten).  Ik verwacht meer deelnemers dus wil je echt meedoen geef je dan snel op. Na de eerste 30 deelnemers moet ik de boekjes opnieuw laten drukken en betaal je voor de tweede druk 15,00 (twee boekjes voor 25,00).

Iedere deelnemer aan de 10 daagse krijgt wel een kortingsbon van 2,50 bij aanschaf van de grote set Lieverdeliefste – ik ben ik – Kaarten.

 

Doe je mee?

Schrijf je dan hieronder in: