Lieverdeliefste – ik ben ik – kinderatelier

Het Kinderatelier gaat waarschijnlijk van start vanaf 1 januari 2021.
Hieronder kun je alvast lezen wat we gaan doen!

Wat leuk! je komt een kijkje nemen in het “ik ben ik – kinderatelier”.
Dit doe je waarschijnlijk niet zomaar! Jij bent een kind dat gek is op tekenen en knutselen en je vindt het ook fijn om na te denken over jezelf (of je bent de ouder, leerkracht of coach van dit prachtige creatieve kind).

Het handige van dit kinderatelier is dat je het gewoon thuis kunt doen en het speciale van dit atelier is dat je van mij teken – en knutselopdrachten krijgt die te maken hebben met positieve gedachten. Ook zorg ik voor leuke invulbladen die je helpen om na te denken over jezelf en over dat wat je in je leven meemaakt. De ene keer krijg je zo’n blad, de volgende keer een mooi boekje, ik of jij – kaartjes of een leuk spel. Lijkt je dit leuk? Lees dan snel verder!

 

 

Voor wie is het
Lieverdeliefste – ik ben ik – kinderatelier?

 

Het ik ben ik – kinderatelier is iets voor jou als je tussen de 5 en 12 jaar bent, van tekenen en knutselen houdt en dit thuis ook graag doet. Het atelier is ook open voor leerkrachten en coaches die met kinderen werken. Jullie kunnen de ideeën dan weer meenemen in je lessen op school of in het werken in je praktijk. 

 

 

Hoe werkt het
Lieverdeliefste – ik ben ik – kinderatelier?

 

Iedere maand stel ik een thema centraal. Bijvoorbeeld het thema gevoelens en emoties, of het thema zelfvertrouwen … Bij dit thema zoek ik drie teken- en/of knutsel-opdrachten per maand. Deze opdrachten krijg je in de eerste drie weken van iedere maand. De vierde week is “vrij” zodat je de opdrachten nog eens kunt doen of technieken met elkaar kunt combineren zodat er iets nieuws ontstaat. De opdrachten krijg je op deze website op de speciale atelier pagina’s die alleen jij kent … Je gaat lekker thuis met de opdrachten aan de slag. Ook krijg je van mij iedere week (ook week 4) leuke doebladen, kleurplaten, een boekje, een spel of affirmatie-kaartjes … Hiermee kun je samen met je ouders of verzorgers (of met je leerkracht of coach) even bewust stilstaan bij de kracht van positieve gedachten. Bij het ik ben ik – kinderatelier hoort ook een Facebook-Pagina. Dit is een extraatje waarin we met ouders, leerkrachten en coaches gemakkelijk ik contact kunnen komen (dit mag natuurlijk ook per mail als je dit fijner vindt). 

 

 

Wat ga ik doen in het
Lieverdeliefste – ik ben ik – kinderatelier?

 

De opdrachten zijn heel verschillend. Soms is een opdracht heel vrij en soms wat meer gestuurd. Zo probeer ik de opdrachten aan te passen bij de deelnemers. Het ene kind houdt bijvoorbeeld van een vaste opdracht terwijl de ander liever zelf experimenteert. Dit komt dus beide aan bod. Altijd is er bij de opdrachten een link naar jou. Zodat je kunt voelen over jezelf. Soms gaat dit gepaard met tekst (woorden geven aan je gevoel) en soms ook helemaal niet. Een ding staat vast: In het “ik ben ik – atelier”gaat het vooral om het doen en het plezier hebben in het tekenen en knutselen en jezelf nog beter leren kennen. Foutjes kun je niet maken! Het gaat om het proces van wat je aan het doen bent met je hart en je handen en het daarvan genieten. Gewoon lekker in het nu bezig zijn dus met kunstzinnig materiaal wat je vaak al in huis hebt. Je gaat bijvoorbeeld tekenen en schilderen. Er komen druktechnieken aan bod. Je werkt met stift, wasco en kleurpotlood. Je plundert de papierbak voor oude tijdschriften en ook plastic krijgt een tweede leven …  Voorafgaand aan de nieuwe maand vertel ik waar we komende periode mee gaan werken zodat je wanneer nodig nog iets aan kunt schaffen en ik beloof je dat ik het qua materiaalkosten niet te gek zal maken!

 

 

Wat kost het om mee te doen met het
Lieverdeliefste – ik ben ik – kinderatelier?

 

Je betaalt voor het Lieverdeliefste ik ben ik – kinderatelier een bedrag per maand. Je mag starten met een betaalde proefmaand om te kijken of het echt iets voor jou is. Vervolgens kun je kiezen voor een maandabonnement, een kwartaalabonnement of een jaarabonnement. Ook betaal je voor een gezinsabonnement of een abonnement voor professioneel gebruik. In het schema kun je de investeringen zien en kijken wat bij jouw situatie past.

Deelname gezin: 

1 maand 25,00
3 maanden: 20,00 per maand (bij betaling ineens)
1 jaar: 17,50 per maand (bij betaling ineens)

Deelname Professionals:

1 maand 50,00
3 maanden: 40,00 per maand (bij betaling ineens)
1 jaar: 35,00 per maand (bij betaling ineens)

*Professionals die met kinderen werken geven niet de inloggegevens door aan hun deelnemers maar werken samen met de kinderen aan de tekentips of geven de tekentips geprint mee (ik zorg voor een lesbeschrijving die je kunt downloaden). Je betaalt als professional iets meer omdat je als het ware een licentie koopt om met het ik ben ik – kinderatelier te mogen werken. Je mag dit dus als dienst aanbieden. Vind je het lastig om de investering te doen dan mag je ook mensen wijzen op het kinderatelier. Worden ze lid via jou dan krijgen ze 10% korting op de eerste drie maanden en na 5 aanmeldingen die via jouw praktijk komen (dat houden we samen even bij) mag jij een maand gratis deelnemen aansluitend op het abonnement waarvoor jij hebt gekozen.

Iedereen die deelneemt aan het Lieverdeliefste ik ben ik – kinderatelier schaft ook de grote set ik ben ik kaarten aan (27,95). Het bedrag van deze set wordt in rekening gebracht na de proefmaand (desgewenst al in de proefmaand omdat je ze graag wilt hebben, dat is aan jou). De kaarten uit de set worden door mij bij de opdrachten gebruikt. Heb je deze set al? Gewoon even doorgeven, je hoeft hem natuurlijk geen twee keer aan te schaffen!

Opzeggen hoeft niet. Als jij je aanmeldt voor een bepaalde periode dan stopt je deelname na deze periode. Dat is wel zo fijn en duidelijk. Verlengen mag natuurlijk altijd!

 

 

Wanneer start het
Lieverdeliefste – ik ben ik – kinderatelier?

 

Het ik ben ik – kinderatelier start officieel op 1 januari 2021. Dan open ik met tromgeroffel de deuren. Natuurlijk kun je je al inschrijven voor een proefmaand. Klik gewoon even op de foto hieronder om mij een email te sturen!

 

Zie ik jou in het
Lieverdeliefste – ik ben ik – kinderatelier?