Lieverdeliefste – affirmatie boekje

Wist je dat iedereen tegen zichzelf praat? In gedachten of hardop? Je kunt positief of negatief tegen jezelf praten. Hoe je tegen jezelf praat of hoe je denkt, zo voel je je vaak ook. Daarom is het fijn om te weten dat je je gedachten en je gevoel een beetje kunt sturen. Dat kun je zelf! Als je aan fijne dingen denkt dan voel je je vaak ook fijner dan wanneer je aan nare dingen denkt. Door positieve affirmaties te gebruiken kun je dit oefenen.

ik ben ik - affirmatie - boekje   
Dit lees je op de eerste pagina van het ik ben ik – affirmatie boekje. Het boekje past heel goed bij de ik ben ik – kaarten. In het boekje vind je namelijk bladen die kinderen (of het kind in jou) op een speelse wijze in contact brengen met positieve affirmaties. In de kaartenset noem ik de affirmaties ik-boodschappen omdat ik dat voor kinderen nog duidelijker vind echter ik vind het ook mooi dat een kind het woord “affirmatie” kent.

Alle geïllustreerde kaarten uit de kaartenset met totemdieren (en twee extra) komen in het boekje voor. Ook zijn er twee bladen toegevoegd waarop een kind heel mooi na kan denken over zichzelf. Er is steeds een blad met informatie een een fijne voel – denk opdracht en een blad met extra affirmaties, een kleine kleurplaat en nog een voel – denk opdracht. 

De printable heeft 33 pagina’s. Na bestelling krijg je een link om het boekje te downloaden. Je kunt het vervolgens opslaan op je eigen computer om de bladen keer op keer uit te printen. De printable kost 6,95 voor privé gebruik en 15,95 voor professioneel gebruik (kindercoach, basisschool).  Schaf je het boekje tegelijk aan bij de kaartenset dan betaal je voor privé gebruik slechts 5,00 en voor professioneel gebruik 8,50.

 

Bestellen doe je via dit formulier:

[wpforms id=”182″ title=”false” description=”false”]