10 Lieverdeliefste – ik ben ik kaarten – (kleine set)

“Wat je tegen jezelf zegt, bepaalt hoe je je voelt”
Louise Hay

Lieverdeliefste ik ben ik kaarten

De lieverdeliefste – ik ben ik – kaarten is een kaartenset met positieve affirmaties voor kinderen.

Het woord “affirmatie” komt vanuit het latijn en betekent “versterken” of “bekrachtigen”.
Een affirmatie is een korte zin die je tegen jezelf zegt. Als deze affirmaties positief zijn dan kunnen ze een versterkend effect hebben op ons zelfvertrouwen. Dat komt omdat onze hersenen geloven wat ze vaak horen. Zeg je dus vaak positieve dingen tegen jezelf dan voel je je waarschijnlijk prettiger.

Deze kaartenset kan je helpen met het formuleren van die positieve gedachten over jezelf.

De kaarten zijn ontstaan op basis van illustraties van totemdieren en abstracte achtergronden en is zo vormgegeven dat de uitspraken een positieve bijdrage kunnen leveren aan het basisgevoel er te mogen zijn.
In eerste instantie zijn de Lieverdeliefste – ik ben ik – kaarten bedoeld voor kinderen. Echter de vrolijke en vriendelijke, doch krachtige illustraties bevatten heldere, positieve uitspraken die eigenlijk voor iedereen geschikt zijn.

Mini Poster kameleons

De kaartenset:

De kaartenset bestaat uit 25 kaarten met positieve affirmaties.
De kaarten hebben een A6 formaat, zijn geprint op 350 grams karton, gerondhoekt en dubbelzijdig mat gelamineerd.Ze zitten in een stevig doosje met deksel en hebben een ISBN nummer.

Er is van deze kaartenset ook een grote set. Hierin zitten 50 kaarten met zowel affirmaties als complimenten.
Deze set bekijk je hier. En er is een kleine set met jij-boodschappen. Deze set bekijk je hier.

 

Lieverdeliefste - ik ben ik - Kaarten

Let op: de set wordt met zorg persoonlijk door mij samengesteld. Natuurlijk doe ik mijn best om de kaartenset zo snel mogelijk voor jou in orde te maken. Mijn streven is om dit binnen een termijn van 5 werkdagen te doen.

Deze kleine set kost 17,95 en je bestelt twee sets voor 32,00

Wil je een bestelling doen, vul dan onderstaand formulier in en maak een keuze uit de producten.

Je krijgt zo spoedig mogelijk een email van mij terug met de bevestiging van je bestelling. Ook lees je dan het totaalbedrag met de verzendkosten (4,50 brievenbus / 6,50 pakket NL / 12,50 Pakket Belgie)

Bestellen kan via dit formulier:

[wpforms id=”182″]