09 Lieverdeliefste – ik ben ik – kleurboek

Fijn kleuren aan fijne gevoelige kleurplaten en misschien wel tijdens het kleuren een mooi gesprek over wat jou bezig houdt … Dat is wat het Lieverdeliefste – ik ben ik – kleurboek jou geeft.

ik ben ik - kleurboek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het lieverdeliefste – ik ben ik – kleurboek is een prachtig kleurboek wat je keer op keer kunt gebruiken omdat je het zelf uitprint. Dit maakt het kleurboek geschikt voor thuis, voor in de klas, op de BSO, in de coach praktijk …

 

ik ben ik - kleurboek

Je ontvangt het kleurboek als printable op A4 formaat in PDF. Het boekje bevat kleurplaten van 13 verschillende dieren.

Alle dieren hebben een plaat met positieve ik – boodschappen, een plaat met positieve – jij boodschappen en een plaat zonder tekst. Sommige van de dieren hebben ook nog een extra afbeelding met figuurtjes die de prent een soort mandala achtige uitstraling geven.  Een aantal van de ik – illustraties bevatten ook een gedichtje.

ik ben ik - kleurboek

Je ontvangt het boekje via een download-link die je per email krijgt.
Daarna zet je het bestand eenvoudig op je eigen computer om het vervolgens (voor eigen gebruik) uit te printen als je wilt.

De printable bevat 49 pagina’s.

De printable kost 6,95 voor particulier gebruik en 12,95 voor professioneel gebruik (school, praktijk)

Wil je een bestelling doen, vul dan onderstaand formulier in en maak een keuze uit de producten. 
Je krijgt zo spoedig mogelijk een email van mij terug met de bevestiging van je bestelling.

Bestellen kan via dit formulier:

Bij verzending binnen NL kunnen meerdere items soms ook in een brievenbuspakje. Uiteraard word je hierover geïnformeerd en betaal je dan ook dit lagere bedrag!