09 Portret Illustratie

Portret illustratie

Jij zorgt voor een duidelijke foto en ik maak er een mooi portret van. Ik maak de portretten gestileerd maar warm en ik houd rekening met jouw wensen qua formaat en kleur. De portretten zijn leuk als profiel-illustratie op je social-media kanalen maar ook geschikt om af te laten drukken.

Portret illustratie

Bij de portret – illustratie bied ik drie mogelijkheden aan:

  1. Ik teken je portret en je ontvangt deze digitaal (geschikt voor beeldschermen).
    Jouw investering is 65,00.
  2. Ik teken je portret en je ontvangt deze zowel digitaal zoals bij nr 1 en als poster tot 30 x 30 cm.
    Jouw investering is 99,00
  3. Meerdere personen op het portret? Bijv de hele familie … geen probleem. Voor iedere extra persoon op de tekening bereken ik 20,00. Een familieportret of een portret met je huisdier of van je huisdier alleen … het kan allemaal.

Portret Illustratie

De werkwijze:

Via het contactformulier geef je aan dat je interesse hebt in een portret-illusstratie. Ik neem contact met je op via de mail (desgewenst telefonisch) om je wensen door te spreken. Die wensen zet ik nog even op papier zodat we beiden weten wat we hebben afgesproken. Ik krijg van jou een duidelijke foto aangeleverd en ik ga aan het werk. Vanaf het moment dat je aangeeft interesse te hebben tot aan het moment dat de illustratie klaar is zitten gemiddeld twee weken, maar ook hierover maken we afspraken bij je aanvraag.

Portret Illustratie

Bestellen kan via onderstaand formulier: