Mijn naam is Karien Kupers. Ik ben mama van twee heerlijke jongens van negen en elf die toevallig ook erg van tekenen en knutselen houden… Ik woon met mijn gezin (inclusief drie katten) net over de grens in Duitsland. Thuis kook ik graag (vegetarisch en het liefst gezond maar soms gewoon zondig lekker). Verder houd ik erg van quotes (die zie je, al dan niet zelf geschreven, ook terug in mijn Lieverdeliefste wenskaarten) en ben ik gek op vintage (ben zelf inmiddels ook behoorlijk vintage…).

Lieverdeliefste

Lieverdeliefste bestaat eigenlijk al heel lang maar heeft wel verschillende namen gehad. De eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat ik het nooit helemaal heb durven doorzetten met mijn tekenkunsten. Ik hou van tekenen en dan vooral van het maken van illustraties. In mijn illustraties zie je mijn energie van het moment erg terug. Ik schets nauwelijks, ik heb een plaatje in mijn hoofd wat ik op papier zet. Als ik op de computer teken werk ik nog meer intuïtief, ik kan mezelf hier ook helemaal in verliezen en de tijd vergeten (en daarmee ook het huishouden…).

Waarom illustraties van Lieverdeliefste

Waarom ik nu wel doorzet? Ik werk als leerkracht in het basisonderwijs in groep 1/2… een heerlijk beroep en toch ben ik begin 2017 overwerkt geraakt. Mijn uitvallen heeft me laten nadenken over mijn echte motivaties in het leven… Wat wil ik, wat kan ik en waarom zou ik door te twijfelen over mijn tekenwerk mijn dromen laten varen… “Life is too short!” Zelf tekenen en tekenen met anderen geeft mij energie en inspiratie. Hoe meer ik er weer mee bezig ben, hoe meer ik leer over mezelf en hoe ik mijn onzekerheid over wat ik kan mag omzetten in positieve gedachten over mijn werk. Ik hoor terug dat mijn werk dit ook uitstraalt bij anderen en dat is wat ik graag wil… Geraakt worden en jou raken met mijn illustraties…

Liefs,

Karien Kupers