08 Persoonlijke – ik ben ik – illustratie

Laat je een persoonlijke Lieverdeliefste – ik ben ik – kaart maken, dan doe je dit waarschijnlijk niet zomaar!
Wellicht ben je al vertrouwd met het gebruik van positieve affirmaties of wil je een tekening speciaal voor iemand anders laten maken met een mooie, positieve jij-boodschap erop … Misschien wil je een persoonlijke mascotte voor in je klas of in je coachings-praktijk. Of je vraagt mij om juist dat stuk te verbeelden wat op dit moment een thema in jouw leven is. Wat de reden ook is: de ik ben ik – kaarten zijn voor mij heel bijzonder om te maken en zeker als ik dit speciaal voor jou mag doen.

De werkwijze:

Voor jouw persoonlijke ik ben ik – illustratie kies je totemdier dat bij jou past. Natuurlijk kun je ook voor een intuïtief getekende achtergrond kiezen.
Je hebt al een positieve gedachte die je graag verbeeld wilt zien of we bespreken samen welke uitspraak bij jou past. Heb je voor een illustratie van een totemdier gekozen dan helpt de betekenis daarvan ons misschien op weg. En kies je voor een illustratie op basis van een intuïtief getekende achtergrond dan kijken we samen naar de betekenissen van de kleuren die je kiest.

Voordat ik start met jouw persoonlijke illustratie hebben we dus al even email contact gehad of desgewenst telefonisch contact. Tijdens het maken van de illustratie houd ik je in ongeveer drie stappen op de hoogte van het illustratie – proces. En zodra de tekening klaar is dan krijg je deze als digitaal bestand  (PNG schermformaat) toegestuurd en als ingelijste mini-poster in A5 formaat met nog 10 extra wenskaarten. Uiteraard kun je tegen meerprijs meerdere prints laten maken (ook in andere formaten). Het hele proces vanaf de aanvraag tot ontvangst van de illustratie duurt gemiddeld 14 dagen. Houd met deze termijn even rekening als je wilt bestellen. Ik vind het belangrijk om mij helemaal op jouw wensen af te kunnen stemmen en alleen dan voor jou te tekenen als ik voel dat de afstemming ook echt lukt.

Jouw investering:

De investering voor een persoonlijke Lieverdeliefste – ik ben ik -illustratie is 99,00.*

* De illustratie die ik voor jou maak komt wellicht ook in een volgende kaartenserie.
Wil je echter dat de illustratie ook echt alleen voor jou blijft dan is de investering 260,00.
Met deze investering heb je het alleenrecht op de illustratie (het auteursrecht blijft wel altijd van mij).

Bestellen:

Om te bestellen vul je onderstaand formulier in. Ik neem dan contact met je op zodat we in gesprek kunnen gaan over jouw persoonlijke illustratie.