Raamstickers & Muurstickers op maat

Lieverdeliefste ontwerpt Raamstickers en Muurstickers voor jou op maat. Hiervoor kun je kiezen uit (een aantal) stickers uit de collectie maar je kunt ook jouw persoonlijke sticker laten maken.

 

Raamstickers & Muurstickers

 

De stickers kunnen op elk formaat gedrukt worden. Dit laat ik doen door Sign your design. Op de website van dit bedrijf staat ok een handleiding (met mijn stickers) hoe je het beste kunt plakken. De stickers die je op de voorbeelden ziet hebben een formaat tussen de 20 x 20 cm en 60 x 80 cm maar via het bestelformulier gaan wij in overleg en krijg jij jouw stickers op het door jou gewenste formaat geleverd.

 

 

Wanneer je jouw stickers wilt bestellen maak ik een prijsvoorstel voor jouw situatie. Even ter indicatie: Een sticker van het formaat 60 x 80 cm kost 65,00 (dat is inclusief drukken en exclusief verzending). Wil je bijvoorbeeld vier stickers (en dit mogen ook verschillende zijn) dan betaal je 135,00 (ook inclusief drukken en exclusief verzending). Meer tegelijk bestellen loont dus. Bij deze prijzen gaat het om bestaande ontwerpen. 

Wil je mij een nieuw ontwerp laten maken wat ook in de collectie mag dan betaal je een meerprijs van 50 euro. Wil je een ontwerp dat exclusief voor jou bleeft dan kost dit 150,00. Over het ontwerp hebben we uitgebreid overleg en ik laat je alle stappen in het proces zien. 

 

 

Wil jij stickers bestellen of meer informatie over de stickers? Laat mij dit dan even weten via onderstaand formulier. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op voor overleg.